My Lovely Followers

Translate

Thursday, 30 August 2012

PAVLOVA againts...Yummy..yummy..yummy..

Assalamualikum..
Selamat petang semua...asal lah yg x kena gan line tenet ni,kejap laju kejap slow....menduga iman betul..nasib baik ada juga ketebalan iman dalam diri ini..ALHAMDULILLAH..
Pejam celik-pejam celik dah 12 hari kita dalam bulan Syawal..x sedar plak dah nak masuk 2 minggu kita beraya..sana sini ada jer open house..puasa sebulan raya pun sebulan jugaklah..!!..syok kan..
Alamak dah lari dari tajuk plak..sebenarnya n3 ni dari bulan puasa lagi nak tayang tapi tiada kesempatan masa plak..hari ni ada masa kelapangan masa bolehlah tayang..PAVLOVA kali ni buat masa celebrate birthday My Lokong yg ke 36thn 13 August lepas..kami sambut anak beranak jer..xde buat apa2 yg istimewa pun..hanya pavlova jer..


 Pavlova kali ni menjadi plak...seronok nengoknya..sayang plak nak potong..!!..dessert ni dah jadi favourite food kami plak..licin..!!
klu nak try..resepinya ada kat SINI tau..


 

1 comment:

  1. Menggoda selera betul pavlovanya tuuuuu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...