My Lovely Followers

Translate

Tuesday, 10 September 2013

Sambut MERDEKA di Legoland Nusajaya Johor..

Assalamualaikum..
Sekarang ni sibuk sangat..,nak luang masa kat blog ni pun susah..berkejar masa..!!..Ni n3 masa cuti sempena sambutan Merdeka bulan lepas..baru nak update..!!..

Bagi mereka yg baru nak plan ke Legoland ni,harga tiket bagi seorang dewasa berharga RM140 kanak-kanak RM90.Itu untuk full acces.Dan klu dtg pada hari cuti mcm hari Merdeka ni,harga tiket di beri diskaun.Memang berbaloilah klu nak di bandingkan dgn sesetengah tempat yg kena caj jika nak cuba permainan yg lain.


Naik Projek X ni mcm nak tercabut jantung..mcm roller coster..



Memang betul-betul cantuman lego..







Ni Tower Lego...Tower ni naik secara berpusing dan boleh nampak seluruh kawasan yg berdekatan..masa kami ada kat atas,tower ni mengalami sedikit masalah...itu di sebabkan ramai penumpang yg berdiri dan berjalan..perbuatan itu adalah di larang ketika tower ni sedang menaik. Panik sekejap..tu la tak dengar cakap.. .Tapi Alhamdulillah ,dgn kepakaran juruteknik masalah tu dpt di selesaikan.


dah ready nak naik sampan ..





No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...